Termeni și condiții

Ultima actualizare: 3 Aprilie 2024


Bine ați venit în aplicația Actualitate.net! Aceasta este o aplicație de știri care vă permite să vizualizați și să interacționați cu știri din mai multe surse.

Vă rugăm să citiți cu atenție acești Termeni înainte de a utiliza aplicația noastră. Prin utilizarea aplicației, vă exprimați acordul cu acești termeni.

1. Politica de confidențialitate a datelor

Vă rugăm să consultați de asemenea Politica noastră de Confidențialitate, care guvernează de asemenea utilizarea aplicației noastre, pentru a înțelege practicile noastre.

2. Serviciile oferite

Actualitate.net afișează știri din diverse surse și redirecționează utilizatorul către site-ul sursă pentru a citi știrea completă. Utilizatorii pot salva știri, vizualiza istoricul și comenta la știri.

3. Limitarea răspunderii legat de conținutul extern

Conținutul afișat în aplicația noastră poate să provină din diverse surse externe și nu reprezintă creații sau opinii ale echipei Actualitate.net. Nu deținem drepturi de autor sau proprietate asupra acestui conținut și nu ne asumăm responsabilitatea pentru acuratețea, integritatea sau veridicitatea informațiilor prezentate. Utilizatorii sunt încurajați să verifice informațiile direct la sursa originală și să exerseze discernământ în interpretarea știrilor.

Actualitate.net nu este responsabil pentru acuratețea sau integritatea informațiilor afișate în știri, acestea aparținând surselor originale. În plus, nu suntem responsabili pentru conținutul sau politicile de pe site-urile către care redirecționăm.

4. Înregistrarea și securitatea contului

Pentru a avea acces la toate funcționalitățile aplicației, utilizatorii sunt încurajați să se înregistreze. Este responsabilitatea utilizatorului să mențină securitatea și confidențialitatea informațiilor contului său.

5. Comentarii și conținut generat de utilizatori

Utilizatorii pot comenta sau genera conținut în anumite zone din aplicație. Nu tolerăm conținutul abuziv, ofensator, defăimător, amenințător, obscen sau ilegal. Ne rezervăm dreptul de a șterge conținutul generat de utilizatori care încalcă acești termeni și condiții. Toate comentariile sunt supuse unei moderări automate.

Comentariile care încalcă aceste reguli vor fi șterse automat, iar utilizatorul poate fi sancționat sau interzis pe platformă.

6. Modificări ale termenilor și condițiilor

Ne rezervăm dreptul de a modifica acești termeni și condiții fără notificare prealabilă. Utilizatorii sunt încurajați să revadă această pagină periodic pentru a fi la curent cu modificările.

7. Informații de contact

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la acești termeni și condiții ne puteți contacta.

Gnarly Labs SRL
STR. PITAR MOŞ, NR.27, ET.5, AP.17
Bucharest, Romania
Email: contact@actualitate.net