Politica de confidențialitate pentru aplicația Actualitate.net

Ultima actualizare: 31 August 2023

Gnarly Labs SRL
STR. PITAR MOŞ, NR.27, ET.5, AP.17, Bucharest, Romania : RO47121246.
contact@actualitate.net


Introducere

Mulțumim că ați ales să folosiți aplicația Actualitate.net. Ne angajăm să protejăm și să respectăm confidențialitatea dvs. Această politică de confidențialitate descrie informațiile pe care le colectăm, cum le folosim și drepturile dvs. în legătură cu acestea.

Informații colectate

Ca parte a furnizării serviciului nostru, colectăm o anumite date, precum cele de mai jos:

  1. Date Personale: În momentul înregistrării în aplicație, colectăm numele și adresa de email. Aceste date sunt folosite exclusiv pentru a oferi funcționalitatea aplicatiei și nu sunt folosite în alte scopuri.
  2. Date Non-Personale: Colectăm, de asemenea, date non-personale despre modul în care utilizați aplicația, precum istoricul navigării sau date legate de performanța aplicației. Aceste date sunt utilizate în scopuri statistice și pentru a îmbunătăți funcționalitatea și performanța aplicației.

Cum Folosim Informațiile Colectate

Pentru Furnizarea Serviciilor: Utilizăm datele dvs. pentru a vă furniza funcționalitățile aplicației și pentru a vă oferi o experiență personalizată.

Pentru Analize și Statistici: Utilizăm datele non-personale pentru a analiza cum este folosită aplicația și pentru a ne ajuta să îmbunătățim serviciile oferite.

Partajarea datelor

Nu împărtășim, nu vindem și nu divulgăm datele dvs. personale terților. Cu toate acestea, putem utiliza servicii terțe pentru analiza și publicitate, precum Google Admob, Google Analytics, Facebook Events, etc. Aceste servicii pot colecta date despre modul dvs. de utilizare a aplicației, însă nu vor avea acces la datele dvs. personale pe care le furnizați aplicației noastre.

Securitate

Ne angajăm să protejăm securitatea datelor dvs. Folosim tehnologii și proceduri de securitate adecvate pentru a proteja informațiile dvs. de accesul neautorizat.

Drepturile Dvs

Aveți dreptul de a accesa, corecta sau șterge datele dvs. personale pe care le deținem. De asemenea, puteți solicita restricționarea prelucrării datelor dvs. sau vă puteți opune prelucrării acestora.

Modificări ale Politicii de Confidențialitate

Putem actualiza această politică de confidențialitate din când în când. Schimbarile importate pot fi comunicate în aplicație sau prin alte mijloace adecvate.

Gnarly Labs SRL